Login

Contact

Hockey Geldrop
Adres
Hockey Geldrop
Gijzenrooiseweg 3
5661 MA Geldrop

040-2863521
terug naar vorige scherm
6-10
Medische Ondersteuning / samenwerking met Fysiotherapie Harks

Al eerder is aangegeven dat we de medisch ondersteuning willen uitbreiden.

· Er zijn nu afspraken gemaakt met Fysiotherapie Harks zodat alle leden daar terecht kunnen voor een diagnose en een eventueel behandel traject.

· Daarnaast is Joost van Deursen, sportmasseur bereid gevonden om tegen een geringe vergoeding eventuele spelers/speelsters in het weekend te tapen (kinesiotaping). Eventueel is er een mogelijkheid om dit op de hockeyclub te doen. Je moet wel even met Joost contact opnemen om dit met hem af te spreken. (06-55926423).

We hopen dat we zo min mogelijk gebruik hoeven te maken van bovenstaande zaken. Maar als je geblesseerd bent is het wel erg fijn als je ook weer snel aan het sporten kunt.
 
Samenwerking Hockey Geldrop met Fysiotherapie Harks Geldrop

Dinsdag 4 oktober 2011 is de samenwerking tussen Hockey Geldrop en Fysiotherapie Harks bezegeld met het overhandigen van een EHBSO koffer aan het team van Heren 1.
 

Fysiotherapie Harks zal garant staan voor snelle en accurate fysiotherapeutische zorg bij onverhoopte blessures. Tevens bieden zij ondersteunde en preventieve zorg in de vorm van voorlichting / advies en ondersteunde training.

Binnen de praktijk zijn alle voorwaardelijke specialisaties aanwezig om garant te staan voor begeleiding aan een sportclub: (Sport) Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportverzorging en Massage.

Vanaf oktober 2011 speciaal voor alle teams en clubleden van Hockey Geldrop

· INLOOPSPREEKUUR
Elke maandagavond van 18.00 – 19.00 uur kosteloos fysiotherapeutisch (sporters)inloopspreekuur! (ZONDER AFSPRAAK)
 
· VERGOEDING
Screening tijdens sporter inloopspreekuur is kosteloos. Wanneer er daarna een zorgplan (behandelplan) wordt aangegaan, gaat dit via de zorgverzekeraar. Wij hebben als praktijk een contract met de meeste gangbare zorgverzekeraars (CZ, VGZ etc.)
 
· CONTACT NAAR DE OUDERS
Waar het een sporter betreft jonger dan 18 jaar, dan volgt na de screening of intake contact met de ouders/verzorgers. Dit is een reguliere procedure binnen onze praktijk en wordt als zeer prettig ervaren.
 
· BEHANDELING VOOR MEISJES/DAMES DOOR EEN VROUWELIJKE COLLEGA, BEHANDELING JONGENS/HEREN DOOR EEN MANNELIJKE COLLEGA
Wanneer een vrouwelijke sporter zich bij ons meldt dan wordt deze gezien door een vrouwelijke collega: Mevr. Sylvie Hartman (Sportfysiotherapeut).
Wanneer een mannelijke sporter zich bij ons meldt dan wordt deze gezien door een mannelijke fysiotherapeut: Dhr. John Pasveer (Fysiotherapeut, Master Manueel Therapeut i.o. en contactpersoon HG).

FYSIOTHERAPIE HARKS
DE BLEEKVELDEN 26
5666 RZ GELDROP
040-2858823 (OPTIE 2) / 0643234291
 
 

Social Media

Download onze app


iOS app Android app

Mededelingen

Clubcompetitie

1. MC2
2. H4
3. MC1
4. JB1
5. MD1
hele clubcompetitie..

Laatste reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 21% |week: 100%

Teams