Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Hockeyschool Okt
4

Hockeyschool: info voor nieuwe leden

Nieuws afbeelding

Kinderen die vanaf september zijn gestart met proeflessen en nog GEEN lid zijn van Hockey Geldrop

Als de periode van 4 proeflessen voorbij is en je wilt graag lid worden van Hockey Geldrop is het de bedoeling dat je je officieel aanmeld als lid van Hockey Geldrop. Dit moet je zelf (ouders) doen via onze website: www.hockey-geldrop.nl, links in de navigatie staat "Lid worden". Geef bij opmerkingen aan dat je de 4 proeflessen op de Hockeyschool hebt gevolgd.
Je blijft (voorlopig) bij de Hockeyschool op zaterdagmorgen trainen.

Kinderen in de hockeyschool DIE LID ZIJN van Hockey Geldrop

Kijk bij de leeftijdsindeling van de teams seizoen 2013-2014: Klik hier >>>

 

• Heb je de 1e jaars hockeyschool leeftijd?
Dan blijf je de rest van het seizoen in de Hockeyschool.
• Heb je de 2e jaars Hockeyschool leeftijd?
Dan blijf je tot aan de winterstop bij de Hockeyschool trainen en ga je na de winterstop (feb 2014) beginnen in de BengelBende. Dat is een onderlinge 3 tegen 3 wedstrijdvorm. Deze wordt gespeeld op de zelfde tijd als de Hockeyschool. Daarnaast traint de bengelBende op woensdagmiddag.
Hier neem je aan deel als je voor de winterstop deel hebt genomen aan de trainingen van de Hockeyschool en lid bent van Hockey Geldrop.
• Ben je wat ouder?
En heb je al voldoende hockeyvaardigheid, dan kijken we of er plaats is in een team. Daarvoor hebben we 2 toetsmomenten: de herfstvakantie of winterstop. In de herfstvakantie doorschuiven naar een team kan alleen als er plaats is in de huidige teams. Dit gebeurd in overleg met de Technische Commissie. Is er geen plaats dan verschuift het toetsmoment naar de winterstop. In de winterstop kunnen we bij voldoende kinderen een nieuw team aanmelden. Voorwaarde is wel dat je eerst lid wordt van Hockey Geldrop.

Dit alles zonder garantie vooraf, is er geen plaats en zijn er niet voldoende aanmeldingen om een nieuw team te maken, dan blijf je dit seizoen in de hockeyschool.

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt.

Liesbeth Hoogers
Hockeyschool Hockey Geldrop
040 285 61 96
06 23 63 93 30
[email protected]
 

www.dekinderkamer.nl

 
De Kinderkamer Geldrop
Emopad 43
5664 PN Geldrop
Tel: 040 - 289 30 30
 
 
De Kinderkamer Eindhoven
Michelangelolaan 2
5623 EJ Eindhoven
Tel: 040 - 239 13 10
 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.