Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Aug
22

Opening Fokker Veld!!

Nieuws afbeelding
 
UITNODIGING
 
Hockey Geldrop!
 
Graag en met trots willen wij alle leden, vrijwilligers en ouders uitnodigen voor de opening van ons spiksplinternieuwe semi waterveld op zaterdag 24 augustus.
Het nieuwe veld gaat Fokker Veld heten en is het nieuwe hoofdveld van Hockey Geldrop.
 
Seizoenenlang heeft Hockey Geldrop met drie kunstgrasvelden moeten schipperen. We hebben eenvoudig te veel leden. Wedstrijden op zaterdag moesten nog laat gespeeld worden of werden zelfs op zondagochtend gespeeld. Maar daar is nu een einde aan gekomen.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
15.30 uur ontvangst in het paviljoen
16.00 uur opening door B&W met aansluitend een drankje en hapje met alle genodigden en leden, vrijwilligers en ouders van Hockey Geldrop.
 
Je bent al eerder van harte welkom, want rondom en voor de opening worden er leuke dingen georganiseerd bij Hockey Geldrop.
Vanaf 11.30 uur worden er op het Fokker Veld wedstrijden gespeeld door MA1, JA1,
Dames 1 (14.30) en Heren 1 (16.00). De Jongste Jeugd speelt onderling wedstrijden op het HQ Pack Veld en het Mondzorg Veld tussen 14.00 en 15.30 uur en er zijn de hele dag oefenwedstrijden op het Van Stratum Techniek Veld.
Rond 18.00u staat er een frietkraam en het feest duurt tot 21.00u.
 
Het zal een leuk feest worden voor jong en oud met muziek, springkussen, popcorn en suikerspin in de sportieve en gezellige ambiance van Hockey Geldrop.
 
Graag ontmoeten we jullie op zaterdag 24 augustus!
 
De EK hockey finale dames is live te zien
 
bij Hockey Geldrop!!!!
 
 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.