Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
SPONSORAANBIEDINGEN Okt
20

Ouderworkshop 'Helpen met Studievaardigheden'

Nieuws afbeelding
Help uw zoon of dochter met huiswerk  
De overgang naar de brugklas is een enorme stap. De werkdruk neemt toe, de stof wordt moeilijker en er moet zelfstandig gewerkt worden. Hoe kunt u helpen als ouder?
Tijdens de workshop 'Helpen met Studievaardigheden' geven ervaren leerlingbegeleiders tips hoe u zelf uw zoon of dochter nog beter zou kunnen helpen bij het huiswerk. Bij de workshop horen ook een digitaal theorieboekje en een werkboekje om thuis samen mee aan de slag te gaan.
Zit uw puber al enige tijd op het voortgezet onderwijs? De workshop helpt ook dan om alles goed op de rails te krijgen.
We bieden de workshop aan in samenwerking met het magazine J/M voor Ouders.Deelname is kosteloos.

Doe ideeën en vaardigheden op met informatie over leermanieren, planning, structuur en motivatie. Maak een eigen actieplan gericht op de kracht van uw kind. Deze maakt u door middel van vragenlijsten, feedback van een ervaren leerlingbegeleider en in gesprek met andere ouders.

Waar?   
Hockey Geldrop/ paviljoen
 
Wanneer?  
Dinsdag 22 oktober, 19:30 – 21:00u
 
Voor wie?  
Ouders van leerlingen in groep 8, brugklas of tweede klas / jeugd D-C

Doet u mee? Meld u aan via studiekring.nl/aanmelden, selecteer de dienst "Ouderworkshop” en noteer bij opmerkingen: Hockey Geldrop

Over Studiekring
Studiekring is hét instituut voor huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining. Naast begeleiding op een van onze vestigingen is het ook mogelijk om de studiebegeleiding thuis via internet te volgen. Kijk voor informatie en studietips op www.studiekring.nl.
Voordeel voor hockeyers: Als u zich aanmeldt voor een van de diensten van Studiekring via Hockey Geldrop, betaalt u geen inschrijfkosten!
 

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.