Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Okt
24

Business Clublid Van Stratum zet zich in voor speelkr8!

Nieuws afbeelding
Stichting Speelkr8 is een waardevol en mooi initiatief. Speelkr8 zamelt namelijk gebruikt en nieuw speelgoed in met als doel om kinderen van 0-10 jaar in bijstandsgezinnen lekker te kunnen laten spelen.

Business Clublid en Veld 2 sponsor Jac van Stratum is 5 jaar geleden met Speelkr8 in aanraking gekomen. In eerste instantie heeft hij zich ingezet als sponsor van batterijen voor het speelgoed. Jac, vader van 3 kinderen (van nu 9, 8 en 5 jaar oud) werd echter "meegezogenâ€Â in het succes van Speelkr8, met als gevolg dat hij sinds vorig jaar een hal van zijn bedrijf beschikbaar heeft gesteld om als inzamelpunt van speelgoed voor Geldrop-Mierlo te fungeren. Het eerste jaar is er in Geldrop-Mierlo ongeveer 20 kubieke meter speelgoed ingezameld!

Ook dit jaar staat Jac als vrijwilliger mee te helpen om speelgoed aan te nemen. Vorig jaar waren er heel veel positieve reacties van ouders over de inzamelingsactie. Medewerkers van van Stratum en Jac vinden het prettig om op deze manier een steentje bij te dragen aan dit warme, maatschappelijke initiatief.
 
De inzameling is al gestart maar je kunt vandaag, zaterdag en zondag nog terecht om speelgoed in te leveren.

De inzamelplaats en tijden in Geldrop:
Van Stratum Techniek, Industriepark 13, Geldrop
Graag doorrijden naar achter!
Donderdag 24 oktober 17.30 tot 20.00 uur
Zaterdag 26 oktober 16.00 tot 18.00 uur
Zondag 27 oktober 10.00 tot 12.00 uur
 
Succes Jac en medewerkers namens Hockey Geldrop!
 
 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.