Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Wedstrijdsecretariaat Jan
3

Speeldata Senioren Lentecompetitie 2020

Nieuws afbeelding

De zaalcompetitie is natuurlijk nog volop bezig. Toch willen we jullie alvast de speeldata van de lente competitie doorgeven zodat iedereen daar rekening mee kan houden in de planning.

De bond heeft recent de concept indelingen voor de lentecompetitie gemaakt. Deze worden nu door de clubs beoordeeld. Uiterlijk 12 februari wordt de definitieve indeling bekend en gaan de wedstrijdsecretariaten de planning maken.

Ook dit voorjaar zijn er weer enkele data die om aandacht vragen. Rond de meivakantie en de feestdagen zijn er namelijk ongetwijfeld weer speeldagen die niet voor iedereen even goed uitkomen. Inventariseer op tijd of er voldoende spelers aanwezig zijn. Een wedstrijd verplaatsen naar een eerder moment mag altijd (mits in goed overleg) en dat wordt dan ook aangeraden.

Voor de meeste teams begint de competitie weer in het weekend van 14 en 15 maart (een klein aantal teams begint al het weekend daarvoor (deze wedstrijden zijn al bekend), kijk voor de zekerheid in LISA wanneer jouw team begint).

De speeldata voor de lente 2020 zijn voor de meeste seniorenteams (o.a. afhankelijk van de grootte van de poule) onderstaande zondagen, op de speeldagenkalendervan de KNHB staat het volledige overzicht: 

15, 22 en 29 maart, 5 en 19 april, 10, 17 en 24 mei, 7 en 14 juni.
Extra aandacht voor het weekend van 24 mei, dit is het weekend na Hemelvaart.

De inhaaldagen zijn: 12 (Paasweekend), 18 en 26 april, 3 mei, 30 mei/1 juni (Pinksterweekend) ook hier graag rekening mee houden.

 

Met vriendelijke groeten,

Wedstrijdsecretaris  

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

6-4 HT3
13-4 HT3
20-4 TC Overleg

Vandaag jarig

Myrthe Heinen
Emma van den Hurk
Menno Kleingeld