Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg

De accomodatie

 

Hockey Geldrop

 

Het adres van Hockey Geldrop is: Gijzenrooiseweg 3, 5661 MA Geldrop.

 

Routebeschrijving:
Vanuit Eindhoven de rondweg volgen. Bij de DAF richting Geldrop. Na bord Geldrop de eerste weg rechts. Hockey Geldrop ligt rechts van U. 

Vanuit Nuenen en Mierlo richting centrum Geldrop. In het centrum richting Eindhoven. Na spoorviaduct het 2e stoplicht links. Hockey Geldrop ligt rechts van U.

Vanaf de A67, afslag Geldrop Richting centrum volgen. Bij het 2e stoplicht linksaf richting Eindhoven. De weg steeds blijven volgen (Gijzenrooiseweg). Bij de stoplichten linksaf (op de hoek zit 040 fit). De parkeerplaats rechts is van Hockey Geldrop.

 
 Telefonisch zijn wij in het clubhuis te bereiken op telefoonnummer 040 - 286 35 21. Voor algemene vragen, die niet aan één van de commissies of het bestuur zijn te stellen, kunt u terecht op [email protected]

 

Terrein

Hockey Geldrop heeft 4 kunstgrasvelden: Veld 1 HQ Pack (zand), Veld 2 Sportivity (semi-water), Veld 3 Mondzorg Geldrop (zand) en Hoofdveld 4 Fokker Landing Gear (semi water) zijn in eigendom van Gemeente Geldrop en worden gehuurd door de vereniging. Het onderhoud van de velden wordt verzorgd door de gemeente.

Kleedkamers

Het schoonmaakonderhoud van de kleedkamers wordt door de vereniging geregeld en bekostigd. Met klem doen wij een beroep op de leden om de kleedkamers te gebruiken waarvoor deze dienen. Gebruik de aanwezige afvalemmers voor achterlaten van vuil zoals blikjes en lege shampooflacons. Voorkom schade in de kleedkamers omdat deze voor rekening komt van de vereniging. Bij constatering van vandalismeschade in de kleedkamers verzoekt het bestuur de leden dit terstond te melden aan de aanwezige barleden c.q. aanwezige bestuursleden.

Veldverlichting


Tijdens de trainingsavonden wordt gebruik gemaakt van de veldverlichting. Ter beperking van de energiekosten worden de trainers verzocht bij gebruikmaking van een half veld, de veldverlichting slechts te ontsteken voor een half kunstgrasveld. De energiekosten zijn voor rekening van de vereniging en dus voor de leden.


Sproeien van de velden

Veld 2 en 4 zijn semi watervelden. Op de velden is een beregeningsinstallatie aanwezig. De sproeiers kunnen dmv een sleutel in werking gesteld worden. Sleutel en procedure zijn achter de bar aanwezig. Let op: velden hoeven alleen gesproeid te worden als het (erg) droog is. Als het pas geregend heeft of er hangt nog nevel is sproeien niet nodig. Ben zuinig met beregenen. Iedere sproeibeurt kost de club geld!

Commissiekamer

Teams kunnen voor besprekingen gebruik maken van de commissie kamer. De sleutel is achter de bar verkrijgbaar.

Videotoren

Sinds 2 jaar heeft de club een video. Deze staat achter de goal op veld 4. Ook hiervoor is de sleutel achter de bar aanwezig.


Camera

Bij de ontvangst commissie, achter de bar is een camera aanwezig. Deze kan gebruikt worden om wedstrijdbeelden te maken. Bij de camera liggen ook geheugenkaartjes. Zorg er voor dat na de opnames de camera weer aan de oplader komt te liggen, zodat het volgende team ook gebruik kan maken van de camera.

Scoreborden

Veld 1 en 4 zijn uitgerust met scoreborden. De afstandsbedieningen vindt u achter de bar. Veld 1 een klein zwart kastje en veld 4 een groot bedieningspaneel in een grijze koffer. Deze laatste dient op het einde van de dag aan de oplader gelegd te worden.


Accommodatie

Hockey Geldrop is geen eigenaar van de velden, dug outs en lichtmasten. Wij huren deze van de gemeente. Wij zijn uiteraard wel verantwoordelijk voor hetgeen wij huren. Daarnaast wordt het onderhoud van de velden en het schoon houden van het park uitbesteed aan gemeente en Ergon. Overal staan afvalbakken waar afval in gedoneerd kan worden. Gebruik ze aub, ze staan er niet voor niets. De club heeft al genoeg `gevonden voorwerpen`

Het sportpark mag alleen betreden worden tijdens trainingsuren en op wedstrijddagen. Buiten deze uren mag men zich niet op sportpark begeven.

 


 
 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Vandaag jarig

Elva Leijgraaf
Cleo de Rooij
Jac van Stratum