Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg

Lid worden bij Hockey Geldrop

Vanaf 4 jaar ben je van harte welkom bij Hockey Geldrop!

Formeel wordt u lid als u voor 1 januari van het verenigingsjaar waarin u lid wenst te worden 7 jaar bent geworden. Bent u jonger? Dan wordt u aspirant-lid.

Lid worden is eenvoudig. U hoeft zich alleen maar in te schrijven via de website zoals hieronder aangegeven en dan ontvangt u van ons vanzelf een inschrijfformulier en andere gegevens.

Als lid van Hockey Geldrop gelden voor u de statuten en huishoudelijk reglement van Hockey Geldrop Klik hier om de statuten en het huishoudelijk reglement te lezen.

Als lid van Hockey Geldrop betaalt u lidmaatschap. De hoogte van dit bedrag wordt door de Algemene Leden Vergadering van Hockey Geldrop vastgesteld en hangt af van de categorie waarvoor u zich inschrijft. Nadere informatie vindt u onder FAQ/Documenten.

Daarnaast betaalt u eenmalig inschrijfgeld als u lid wordt. 

Inschrijven

Inschrijven gaat snel en makkelijk via internet. Uw gegevens worden meteen opgenomen in onze database. Er wordt op basis van uw gegevens ter controle meteen een inschrijfformulier gemaakt. Deze wordt naar u gemaild en kunt u het uitprinten en per post of per email versturen ter bevestiging. Dit scheelt u en onze vereniging een hoop tijd en beperkt de kans op fouten.

Funkey

Funkey is een hockey gerelateerde activiteit, speciaal ontwikkeld voor kleuters. Funkey is voor 4- en 5-jarigen. Voor meer informatie over Funkey klik hier

Kandidaatleden voor een proefles Funkey wordt verzocht eerst contact op te nemen via email: [email protected].

Nieuwe aanmeldingen voor Funkey kunnen zich vervolgens na 1 proefles aanmelden via onderstaande invulvelden.

Hockeyschool – aanmelden leden tussen 6 en 18 jaar oud.

Vanaf zesjarige leeftijd (of als je in groep 3 zit) kunt u terecht bij de hockeyschool. Bent u tussen 6 en 18 jaar oud en wilt u gaan hockeyen dan wordt u verzocht eerst contact op te nemen via email: [email protected].

Binnen de hockeyschool worden, voordat u lid wordt, vier proeflessen gegeven. Zo kunt u zien of u lid wenst te worden van Hockey Geldrop en kan worden bekeken als u de leeftijd hebt voor een jeugdteam of er plaats is binnen een jeugdteam. 

Na 4 proeflessen kunt u zich dan vervolgens inschrijven als lid van Hockey Geldrop via onderstaande invulvelden. 

Voor meer informatie over de hockeyschool  klik hier

Bent u ouder dan 18 jaar? 

Dan kunt u zich meteen inschrijven zonder proeflessen via onderstaande invulvelden.
   
De velden gemerkt met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij beschikken voor noodgevallen graag over een mobielnummer. Facturen worden altijd per mail verstuurd. Daarom beschikken we bij mailadres2 graag over het mailadres van de ouder(s)/verzorgers van de jeugd tot en met 18 jaar van wiens rekeningnummer notabedragen worden ingehouden. Nieuwe leden betalen altijd per automatische incassomachtiging. U gaat hiermee akkoord wanneer u het inschrijfformulier ondertekend hebt geretourneerd. 
 
Na definitieve inschrijving ontvangt u persoonlijke inlogcodes voor de website van Hockey Geldrop. 


 
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Hockey Informatie
   
   
   
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.