Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg

Bengelbende


De Bengelbende


Als je met 6 jaar in de hockeyschool bent gestart dan ga je een jaar later naar de Bengelbende (7 jarigen). Er zullen een aantal zaken veranderen ten opzichte van de Hockeyschool.
 

Iedere woensdagmiddag trainen de BB jongens en de BB meisjes gezamelijk met elkaar. Iedere zaterdag zijn er BB wedstrijden (3 tegen 3). De aanvang van de wedstrijden is 09.00 uur. Uw kind brengt zijn of haar eigen hockeystick mee (clubtenue is niet nodig). De samenstelling van de teams is iedere week uniek zodat alle meisjes en alle jongens zowel met elkaar als tegen elkaar hockeyen (indelen op sterkte is niet aan de orde, geen keeper en jongens en meisjes apart per team). Er is een speelleider (scheidsrechter) per wedstrijd en een teambegeleider (coach) per team noodzakelijk. Hiervoor is de actieve hulp noodzakelijk van alle ouders. Het wedstrijdschema wordt iedere week per e-mail toegestuurd zodat u op de hoogte bent van het team waarin uw kind speelt, tegen welk team uw kind speelt en de begeleiders van het team van uw kind (of eventueel nog te vervullen vacante plaatsen als begeleider). Aan het einde van het seizoen is er een afsluiting met de ouders/ grootouders/ vriendjes en vriendinnetjes. Iedereen mag meespelen en ervaren hoe leuk hockey is. Spelen bij de Bengelbende betekent dat je er elke zaterdag bij bent! Voor vragen over het wedstrijdschema of afmeldingen of andere praktische zaken kunt u e-mailen naar [email protected]. Houdt onze website www.hockey-geldrop.nl samen met de praktische hockey app (lidnummer en wachtwoord zijn hiervoor noodzakelijk, aan te vragen via ledenadministratie en/of ICT Hockey Geldrop) goed in de gaten voor het laatste nieuws en andere praktische zaken. Mocht je hier vragen over hebben dan kun je mailen naar [email protected]. Een bitje en scheenbeschermers zijn verplicht om deel te nemen aan de trainingen en wedstrijden. 


 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Vandaag jarig

Sander Maas
Jill Verbeke
Daan van den Biggelaar