Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Ledenadministratie Jul
13

Check of je emailadres klopt!

Nieuws afbeelding
Het is belangrijk dat je e-mailadres (en het mobiele telefoonnummer), correct is opgenomen in de administratie van Hockey Geldrop. Dit is de verantwoordelijkheid van de leden zelf!

Elk lid, coach, trainer, vrijwilliger heeft een inlogcode (lidnummer en wachtwoord) tot zijn beschikking om in te loggen op de Hockey Geldrop website en de HG App.

Wanneer je denkt dat je die inlogcode niet hebt gehad of wanneer je je wachtwoord niet meer weet, vul dan je e-mailadres en lidnummer in op de Hockey Geldrop webpagina bij "LOGIN en wachtwoord vergeten klik hier" en binnen een minuut krijg je je gegevens toegestuurd.

Weet je je lidnummer niet meer, neem dan contact op met [email protected] en geef je naam en adres door, dan krijg je je inlogcode (lidnummer en wachtwoord) zsm toegestuurd.

Hoe pas je je gegevens aan via de website Hockey Geldrop?
Wanneer je ingelogd bent op de Hockey Geldrop website, kies dan rechtsboven van het scherm "Profiel". Klik daarna op Bewerk, pas je gegevens aan, indien gereed, klik op Bewaar.

Hoe pas je je gegevens aan via de Hockey Geldrop App?
Wanneer je ingelogd bent op de Hockey Geldrop app, kies dan onderin de app op de menubalk "Profiel". Klik op WIJZIG (rechtsboven). Nu kan je de gegevens invoeren / aanpassen, klik daarna op "GEREED", (rechtsboven).

Vriendelijk doch dringend verzoek deze gegevens te controleren en eventueel te corrigeren.