Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Apr
1

Je kunt je nog aanmelden! Kom jij ook?

Nieuws afbeelding

Deze theatervoorstelling brengt positief coachen onder de aandacht en is in eerste instantie bedoeld voor alle vrijwilligers van sportverenigingen met jeugdleden maar ook ouders van jeugdleden zijn van harte welkom.

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid, scheidsrechter, of een ouder van een jeugdlid?

Dan is "Wel winnen, hè!” een leuke en inspirerende voorstelling voor jou. Deze voorstelling gaat over het versterken van sportclubs en het begeleiden van (jeugdige) sporters.

Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waardoor prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit? Bezoekers waarderen deze voorstelling met een gemiddeld rapportcijfer van ruim een 8, en vonden de voorstelling boven verwachting. De voorstelling duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze).

De inloop is vanaf 19.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer.

Wil je naar deze voorstelling geef je dan via de mail op tot en met 4 april bij Annemarie der Kinderen: [email protected]