Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Apr
24

Familietoernooi 21 april 2014

Nieuws afbeelding

Volgens traditie heeft op tweede Paasdag het familiehockeytoernooi plaatsgevonden met als thema de Wereldkampioenschappen. Dit jaar heeft een gedeelte van de jongere garde van de vereniging de organisatie op zich genomen en zij hebben er samen voor gezorgd dat er een fantastische dag is georganiseerd. De activiteiten waren nieuw en origineel, het thema bracht de mooiste creaties met zich, ook de inwendige mens is goed verzorgd en zelfs DJ Paul wist voor de 40 plussers de juiste muziek te vinden. Naast Omroep Geldrop die aanwezig was en alle meningen op film heeft vastgelegd, waren ook de weergoden ons gunstig gestemd, zodat het Familietoernooi 2014 een onvergetelijk evenement is geworden.

Het was een sportieve en gezellige dag en iedereen heeft zichtbaar genoten. Naast de organisatie willen wij iedereen die aan deze dag een steentje heeft bijgedragen van harte bedanken voor hun inzet voor deze geweldige dag. Op naar volgend jaar!

Het Bestuur