Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Sep
1

Sterrenslag 2016

Beste hockeyers, 

 

  
In het weekend van 17 en 18 september aanstaande is er een regulier hockeycompetitie weekend voor de senioren, junioren en jongste jeugd gepland.
Behalve dit staat Geldrop in het weekend van 16- 18 september ook in het teken van de tweejaarlijkse Sterrenslag.

Zowel het bestuur als het wedstrijdsecretariaat van Hockey Geldrop nemen daarbij het volgende standpunt in:

Alle wedstrijden in het weekend van 17/18 september, zoals gepland door de KNHB competitieleiding, dienen gewoon volgens planning, te worden gespeeld.

Aan het verplaatsen van wedstrijden wordt dus NIET meegewerkt.

Het is geenszins de bedoeling van Hockey Geldrop om de Sterrenslag organisatie in de wielen te rijden, maar de KNHB competitieleiding is nu eenmaal erg strikt en laat weinig ruimte voor alternatieven.

Dit geldt voor alle teams, omdat we verplichtingen hebben jegens onze sponsoren, maar ook omdat we onze sportieve plicht hebben jegens onze tegenstanders.

Verplaatsen van competitiewedstrijden wordt door de KNHB competitieleiding, enkel indien er zwaarwegende oorzaken zijn, toegestaan. Deelname aan de Geldropse Sterrenslag valt daar, met alle respect, niet onder.

Los hiervan, betekent het verplaatsen van wedstrijden een logistieke en administratieve chaos, die buiten Hockey Geldrop ook andere verenigingen raakt.

Het bestuur van Hockey Geldrop gaat er vanuit dat alle geplande wedstrijden volgens planning doorgang vinden.

Boetes die door de competitieleiding worden opgelegd als gevolg van het niet op komen dagen zullen door het bestuur op de betreffende teams worden verhaald.

Met sportieve groet,

 

Bestuur en wedstrijdsecretariaat Hockey Geldrop