Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Sep
9

Shake Hands ook op onze vereniging!

Sportiviteit & Respect hebben wij als Hockey Geldrop hoog in het vaandel staan. Bij ons gaan sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand.  Dat willen we graag zo houden en daarom gaan wij ook, net als andere verenigingen, het Shake Hands initiatief uitvoeren. Shake Hands is een initiatief dat in het afgelopen seizoen vanuit alle verenigingen uit district Noord-Holland is ontstaan en erg succesvol gebleken. Shake Hands heeft als doel extra aandacht te geven aan Sportiviteit & Respect  en daarmee de hockeycultuur waar we allemaal zo trots op zijn bewaren.

Hoe gaan we dat met elkaar doen?

Aan de start van het nieuwe hockeyseizoen introduceren we Shake Hands. Eigenlijk zijn het hele makkelijke en voordehand liggende acties die voor veel spelers bekend in de oren klinken. Concreet houdt het voor de teams, coaches en scheidsrechters het volgende in:

Ontmoeting: Bij de toss schudden de aanvoerders en de arbitrage elkaar de hand om elkaar een sportieve wedstrijd te wensen. Zo’n vast moment komt er nu ook met coaches. Zowel arbitrage als coaches worden gestimuleerd elkaar de hand te schudden. Toenadering staat centraal.

Voor de wedstrijd: Bij aanvang van iedere wedstrijd vormen beide teams en de scheidsrechters een line up en geven elkaar een hand.

Na de wedstrijd: Na iedere wedstrijd geven alle spelers en beide scheidsrechters elkaar een hand om te bedanken en/ of te feliciteren.

Goede afsluiting: Na iedere wedstrijd wordt er gezamenlijk een drankje gedronken.

De coaches en teams, begeleiders, scheidsrechters en andere belanghebbenden zijn al per mail geïnformeerd.

Als we dit allemaal doorvoeren, wordt dit onderdeel van het spel en is het binnen een mum van tijd standaard onderdeel van onze club en de wedstrijden. We beginnen met dit initiatief aanstaande zaterdag tijdens de eerste competitie wedstrijden en verzoeken iedereen hieraan mee te werken.

Wij danken een ieder alvast voor hun medewerking!

Het Bestuur Hockey Geldrop