Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Nov
25

29 november komt Sinterklaas

Nieuws afbeelding
JA, Sinterklaas komt op 29 november naar de Hockeyschool.
 
De Sint heeft het vorig jaar ontzettend leuk en gezellig gehad bij Hockey Geldrop en daarom komt hij ook dit jaar weer. Hij vond het zelfs zo leuk dat hij zijn Pieten in Spanje naar de Hockeyschool heeft gestuurd, zodat ze nog even met jullie kunnen hockeyen zonder dat jullie ze uitlachen. Sint is zeer benieuwd of dat zijn Pieten iets hebben bijgeleerd en nu wel kunnen hockeyen.
 
Dit jaar willen we de Sint weer verrassen met zelf geknutselde en versierde schoentjes. De knutselplaat voor het schoentje wordt aanstaande zaterdag 15 nov na de training uitgedeeld op het terras bij de limonade. Daarna is de knutselplaat te verkrijgen bij de bar.
 
Kleur en versier zo mooi als je kan het schoentje, knip hem uit en knutsel hem in elkaar. Vergeet niet je naam op het schoentje te zetten.
 
Je kunt je schoentje t/m zaterdag 22 november inleveren aan de bar van ons clubhuis. Op zaterdag 29 november kun je hem weer ophalen en dan zit er vast wat lekkers in!
 
Zorg dat je er zaterdag 29 november bij bent, want we hebben met de Sint afgesproken dat hij een prijsje uitreikt voor de mooiste schoentjes.