Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Wedstrijdsecretariaat Feb
8

De planning is klaar!

Beste allemaal,

Vroeger dan anders, maar de wedstrijdplanning voor de thuiswedstrijden is inmiddels beschikbaar op de website! 
Alle junioren kunnen inmiddels zien wanneer ze moeten fluiten en de mailings naar de seniorenteams voor de scheidsrechters gaat er één dezer dagen ook uit. Daarmee zijn we weer klaar voor het komende lenteseizoen.

Coaches en aanvoerders; informeer je spelers/speelsters over de planning en houd rekening met "lastige dagen" zoals de periode in mei, pasen, pinksteren, hemelvaart, vaderdag, moederdag etc. 
Nu heb je nog tijd om mensen te "regelen", hoe meer de wedstrijddatum nadert, hoe moeilijker het wordt.

Hetzelfde geldt voor de scheidsrechters.
Wanneer je moet fluiten dan wordt dat ruim van te voren via mail gecommuniceerd. Daarbij wordt het mailadres gebruikt wat je zelf hebt opgegeven. Controleer dat mailadres dus  en verbeter het eventueel (login op de website, kies "Profiel" rechtsbovenin de balk en kies vervolgens "Bewerken").
Wanneer je niet kunt fluiten dan regel je zelf een vervanger en mail je dit vervolgens aan de scheidsrechtercommissie ([email protected]).
Het ontbreken van scheidsrechters bij wedstrijden komt gelukkig steeds minder voor maar blijft een enorme ergernis voor alle betrokkenen.

Mede namens de scheidsrechterscommissie wensen we jullie een sportief, gezellig en succesvolle lentecompetitie toe!


Ingrid Nieuweboer
Peter Genefaas

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app