Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Apr
8

Wegwerkzaamheden Gijzenrooiseweg

Nieuws afbeelding

Maandag 9 maart 2015 start de gemeente met de aanleg van de busbaan aan de Gijzenrooiseweg in Geldrop. De busbaan komt op het gedeelte van de Gijzenrooiseweg, tussen de Laan van Tolkien en de Eindhovenseweg. Het gaat om een verbreding van de oostelijke rijbaan (rijrichting rijksweg A67-Eindhoven). De verkeerslichten op de kruispunten van de Gijzenrooiseweg met de Rielsedijk en Schaarland worden ook aangepast.

 

Bereikbaarheid Sportpark Bronzewei en Rielsedijk

Sportpark Bronzewei blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar vanaf de Eindhovenseweg.

Het gedeelte van de Rielsedijk gelegen ten westen van de Gijzenrooiseweg is tijdens de werkzaamheden tijdelijk niet bereikbaar vanaf Papenvoort voor gemotoriseerd verkeer. Dit gedeelte van de Rielsedijk wordt tijdelijk bereikbaar gemaakt via de westelijke rijbaan Gijzenrooiseweg (komende vanaf de Eindhovenseweg). Het doorgaand fietsverkeer tussen Geldrop en Eindhoven via de Rielsedijk blijft gehandhaafd.

 

Afsluitingen Schaarland en Gijzenrooiseweg

Vanaf 9 maart tot 24 april is de aansluiting van Schaarland op de Gijzenrooiseweg afgesloten voor al het verkeer. Schaarland blijft bereikbaar via de weg Papenvoort. De oostelijke rijbaan van de Gijzenrooiseweg tussen Laan van Tolkien en Eindhovenseweg wordt afgesloten vandinsdag 7 april tot vrijdag 24 april 2015.

 

Omleidingen

In de periode van 7 april tot 24 april wordt het doorgaande verkeer vanaf de A67 richting Eindhoven omgeleid via de Gijzenrooiseweg-Laan der Vier Heemskinderen-Dommeldalseweg-Peijnenburgweg-Mierloseweg en Eindhovense weg.