Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
2015 jaar van de Vrijwilliger Maa
13

2015: Jaar van de vrijwilliger!

Nieuws afbeelding

Zoals velen van jullie al weten hebben wij als bestuur het jaar 2015 uitgeroepen als Jaar van de Vrijwilliger.

 

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. En wij hebben al veel vrijwilligers, maar kunnen er nog veel meer gebruiken. Een veel gehoorde angst van potentiele vrijwilligers is: "pff, dat kost mij te veel tijd”. Dit kan, er zijn zeker functies die best veel tijd kosten, maar er is van alles te doen, ook al heb je minder tijd.

 

Daarnaast zouden wij graag willen dat er nog meer verjonging komt in de vrijwilligers. We hebben het afgelopen jaar al een aantal senioren bereid gevonden om vrijwilliger te worden en daar zijn we erg enthousiast over. En zij ook. Want naast het feit dat je je bijdrage levert voor de club, leer je er zelf ook enorm veel van en doe je veel ervaringen op die je in je (werkende) leven weer van pas komen.

 

Wat gaan we doen dit jaar voor de vrijwilligers?

 

Iedere maand gaan we een groep vrijwilligers in het zonnetje zetten door ze bekend te maken op de site en de app en kort te vertellen wat zij doen. Zo leert iedereen de vrijwilliger kennen en krijgen jullie een indruk welke vrijwilligers er zoal zijn en hoe zij het ervaren.

 

Daarnaast komt er dit een jaar groot feest (de datum wordt nog bekend gemaakt) waar alle vrijwilligers welkom zijn. Gaan we een mooi feestje bouwen.

 

En we hopen dat we naast het in het zonnetje zetten van de vrijwilligers, weer veel mensen enthousiast hebben gemaakt zodat er nog veel meer vrijwilligers bijkomen dit jaar en in de toekomst!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het Bestuur