Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
App HG Maa
13

2015: Jaar van de Vrijwilliger

Nieuws afbeelding

Graag stellen wij aan u voor: De zaalhockeycommissie.

 

Vlnr: Boven: Huub der Kinderen, Ralph van Ierland, Claudia Evers. Beneden: Patricia van den Eijnden, Paul Hazenbosch en Guido van der Vorst (niet op de foto: Han van Bakel).

 

De zaalhockeycommissie regelt ieder jaar van A tot Z de zaalhockeycompetitie. Zij doen dit onder hun eigen verantwoordelijk en hebben een eigen budget. Het is een hecht team, dat al jaren met elkaar dit organiseert. Het afgelopen seizoen zijn Ralph en Claudia erbij gekomen. Zij doen dit met ontzettend veel enthousiasme en op geheel eigen wijze. Alle leden van de zaalhockeycommissie verrichten naast hun lidmaatschap van deze commissie nog andere vrijwilligerswerkzaamheden. Van barouder tot coach, van de net nieuw in het leven geroepen ICT-commissie tot Familiehockeytoernooi. Allemaal mensen met een clubhart, die het leuk vinden om een steentje bij te dragen. En zo ervaren ze dat zelf ook. De vergaderingen zijn constructief maar ook zeer gezellig en op de club weten ze elkaar ook te vinden en vriendschappen zijn geboren.

 

Een mooi voorbeeld van hoe vrijwilligerswerk kan en hoort te zijn! We hebben het al gedaan, maar nogmaals: namens het Bestuur hartelijk dank voor het zaalhockeyseizoen, dat we net weer met een super Zaaluitstuif hebben afgesloten. Op naar het volgende zaalhockeyseizoen.