Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
App HG Apr
17

Familie Hockey Toernooi 2015

Nieuws afbeelding

Familie Hockey Toernooi 2015 – Er was eens…

 

Het Familie Hockey Toernooi 2015 zit er weer op. Helaas geen "zonovergoten" dag, maar wel een prima dag om te hockeyen. Al om 9.30 uur gingen de eerste van de in totaal 20 teams die hadden ingeschreven van start. Onze loterij koning Freek had binnen anderhalf uur de lootjes uitverkocht en prachtige prijzen konden worden gewonnen. Met dank natuurlijk aan de sponsoren van de loterij. Rond 12 uur gingen de magen knorren en kon de gesponsorde cateraar Lekker Werelds zijn eerste kunsten laten zien. In de middag werd steeds duidelijker wie de kanshebbers op de hoofdprijs waren. Om 17.15 uur werd de finale gespeeld, die uiteindelijk werd gewonnen door de Peter Pannetjes. Ali Baba en de 40 goaltjesdieven zullen volgend jaar de organisatie voor hun rekening nemen. De dag werd afgesloten met heerlijke friet en een lekker buffet en een fantastisch feest met de altijd lekkere muziek van DJ Paul.

 

Dit jaar was besloten om de gelden die zouden overblijven volledig ter beschikking te stellen aan Malawi. Door de gulle giften van de sponsoren is een bedrag van € 4.500,00 opgehaald.

 

De prijs voor de taarten werd gewonnen door De Herberg (eerste plaats) en de Lampioenen (tweede plaats). Het meest origineel verkleed waren de Drie sneeuwwitjes en hun 12 dwergen.

 

Het was een geweldige dag. Wij danken iedereen voor hun aanwezigheid en gezelligheid, en natuurlijk een speciale dank aan de sponsoren en onze vrijwilligers (Marie Therese, Anne, Wim. Lieke, Freek, Wijnand, Jos, Marion en Ingrid).

 

De organisatie van het Familie Hockey Toernooi 2015.