Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Mei
20

Nieuwe Hockey Geldrop App nu beschikbaar !!!

Nieuws afbeelding

Beste leden,

Vanaf heden is onze nieuwe mobiele app te downloaden. De app is geheel vernieuwd en aangepast aan de laatste versies van iOS en Android. Niet alleen de vormgeving is verbeterd, er zijn ook nieuwe mogelijkheden met deze app:

Teamnieuws

De teamondersteuning kan nu zelf nieuwsberichten aanmaken en deze verspreiden onder de leden van het team. Hierbij kan worden aangegeven of er door de teamleden en -ondersteuners op het bericht mag worden gereageerd.

Oefenwedstrijden
Het is nu mogelijk om Oefenwedstrijden met Teams van andere clubs te regelen. Iedereen kan de verzoeken

bekijken. Alleen de Team Ondersteuning kan verzoeken plaatsen en accepteren. Kijk in de App onder de optie 'Meer' 

Favoriete teams

Naast de teams van onze eigen club kun je nu ook teams van andere clubs toevoegen. Zo kun je op de hoogte blijven van de wedstrijden en uitslagen van teams uit de Hoofdklasse of van het team van je familie aan de andere kant van het land.

Presentie

Naast de presentie bij wedstrijden kun je nu ook voor trainingen aangeven of je er bent of niet. De trainers kunnen zo de presentie bijhouden. 

Daarnaast is het nu mogelijk voor de coaches om (via de LISATeam module) zelf een team-event aan te maken, denk hierbij aan een teamuitje of een oefenwedstrijd. De leden van het team kunnen vervolgens eenvoudig laten weten of ze wel of niet kunnen. 

Agenda-export

De agenda export is geheel vernieuwd, je kunt nu de export uitvoeren en zo nodig herhalen zonder dat items dubbel worden toegevoegd. 

Pushinstellingen

De push instellingen zijn aangepast. Bij het installeren van de app kan worden aangegeven of berichten wel of niet moeten worden ontvangen. Hierna kan via de instellingen op de telefoon (berichtencentrum/ Instelling) zelf aangeven worden of je wel of geen push berichten wilt ontvangen van de app. 

Tablets

De app kon al worden gebruikt op iPads, nu is ook aan de Android tablets gedacht!

De nieuwe app is als update verkrijgbaar in de appstores of als download via een van onderstaande links:

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa_is.geldrop&hl=nl
https://itunes.apple.com/us/app/hockeygeldrop/id702978216?l=nl&ls=1&mt=8