Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Mei
30

Pleeggezin gezocht in Geldrop en omgeving !

Pleeggezin gezocht in Geldrop en omgeving

Wie zorgt er voor een kind als de ouders dat even niet kunnen? Opvang in een pleeggezin kan dan een welkome oplossing bieden. Helaas zijn er nog steeds kinderen die wachten op een plekje in een pleeggezin. Nieuwe pleegouders blijven daarom hard nodig. Zo ook in uw regio. 

Op dit moment is Combinatie Jeugdzorg dringend op zoek naar een pleeggezin voor twee zusjes van 6 en 7 jaar, een jongen van 4 jaar en een meisje van 13 jaar in de omgeving van Geldrop. Daarom organiseren we op dinsdag 23 juni 2015 van 20.00 tot 22.00 uur een pleegzorginformatieavond op Eenbes basisschool St. Jozef, Papenvoort 10 in Geldrop. Tijdens deze avond worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht en vertelt een ervaren pleegouder uit Geldrop over haar eigen ervaringen. Naast algemene informatie over pleegzorg komen ook de anonieme profielen van de kinderen waarvoor we een pleeggezin zoeken aan bod.  

Graag aanmelden voor de informatieavond via (040) 245 19 45 of [email protected]. Ook kunt u via dit nummer of e-mailadres een informatiepakket aanvragen.

Wij zijn ons bewust van de bijzondere vraag die we u stellen. Maar het belang van zoveel mogelijk in je eigen omgeving (school, hobby’s, vriendjes) opgroeien voor een kind dat tijdelijk niet thuis kan wonen, is groot.

Sandra Bierens, medewerker Triangel, centrum voor pleeggezinnen. 

Onderdeel van Combinatie Jeugdzorg.

Bijlage