Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Jun
22

Indelingen seizoen 2015-2016

Hierbij alle teamindelingen van de bengelbende groepen, jongste jeugd teams en de jeugdelftallen voor het seizoen 2015-2016.

De lijncoördinator, de (externe) beoordelaars en trainers hebben met de groots mogelijke zorg de selectie teams samengesteld. De TC functionarissen hebben de indelingen gemaakt van de overige teams.    

 

Als er vragen zijn neem dan via mail contact op met de betreffende TC functionaris van je categorie.

De mailadressen zijn terug te vinden via de website van Hockey Geldrop bij ‘Wie doet wat’ en dan bij Technische Commissie.

 

Bij de meisjes elftallen zijn enkele speelsters aangewezen als stage speelster (*Stage).

We gaan hier mee starten in de meisjeslijn vanwege de grotere aantallen speelsters in deze categorie. Dit betekent dat je 1 keer per week in overleg met de trainer/coach van het selectie team gaat meetrainen met het ‘hogere’ team in dezelfde categorie. Dit zal direct met ingang van het nieuwe seizoen zijn, (in de jongenslijn gaan we in de winterperiode starten met carrousel trainingen en vanaf volgend seizoen met stage plaatsen).

 

Bij de selectie teams zal er gedurende het hele seizoen sprake zijn van een "open” selectie. Afhankelijk van je ontwikkelingen als speelster / speler van een selectie team zijn er gedurende het hele seizoen wisselingen mogelijk!

 

Het trainingsschema van volgend seizoen is al klaar zodat je kan nakijken op welke dagen en tijden je training hebt na de zomervakantie.

 

Technische Commissie

Bijlage