Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
2015 jaar van de Vrijwilliger Aug
5

2015: Jaar van de Vrijwilliger

Nieuws afbeelding

‘Barcommissie’vrijwilligers van de maand

Vlnr: Jorrit Coolen, Marie-Therese van Hamond, Mark Geertsema, Imke Bernts, Carien Geertsema, Jan Mahler. (niet op de foto: Hans Gruintjes, Frank Gruintjes, Robin van der Horst).

De Barcommissie verdient het met recht om ook eens in het clubzonnetje te worden gezet. De Barcommissie is verantwoordelijk voor de op één na grootste inkomstenpost van de club buiten de contributies. Ongeveer 25% van de jaarbegroting van de club komt uit de barinkomsten.

Hiervoor zorgt de Barcommissie o.a. voor de inkoop, de planning en het ordentelijke verloop van alle bardiensten, bepaling van assortiment en prijsstelling en last but not least de instructie van barpersoneel.

Hierbij is de Barcommissie blij verrast dat er zoveel enthousiasme binnen de club is om in gezamenlijkheid van Barcommissie en leden eraan bij te dragen dat we de gezelligste club van de regio zijn en willen blijven. De Barcommissie heeft er alle vertrouwen in!!