Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Sep
6

Samenwerking Fysiotherapie Harks en Hockey Geldrop

Nieuws afbeelding

Vanaf dit seizoen zal er voortaan iedere week een fysiotherapeut van Fysiotherapie Harks aanwezig zijn op de club. Dit β€˜open' spreekuur is gratis voor alle leden en familieleden van Hockey Geldrop.

Tijdens dit inloopspreekuur zal de fysiotherapeut een screening of onderzoek uitvoeren om de oorzaak van de klachten na te gaan. Hij kan aangeven of u wel of niet kunt trainen, inventariseert de klachten en kan u van gepast advies voorzien.
Waar er een indicatie is is om een behandelplan op te starten, wordt er voor u per direct een afspraak (op de praktijk) ingepland.

Door de aanwezigheid van de fysiotherapeut op de club, kan er ook per direct een terugkoppeling plaatsvinden tussen speler – coach – fysio.

Daarnaast werken Hockey Geldrop en Fysiotherapie Harks ook nauw samen aan een blessurepreventie beleid binnen de club.

Wanneer?
Iedere dinsdagavond van 20:15 tot 21:00 uur.

Past deze avond u niet, dan kunt u natuurlijk ook nog altijd terecht op de overige inloopspreekuren van Fysiotherapie Harks op de praktijk bij Sportcentrum Harks of 040 fit. Voor meer info hierover kunt u terecht op de website http://www.fysioharks.nl/

Sportieve groet,

Fysiotherapie Harks & Hockey Geldrop