Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Nov
26

Kom jij ook gratis schaatsen?

Nieuws afbeelding

Kom jij ook gratis schaatsen?

Van 9 december tot en met 3 januari vindt de 4e editie van Rabobank Wintersfeer Geldrop plaats. Ruim drie weken heerlijk schaatsen op de mooiste schaatsbaan van de regio, in hartje Geldrop. Speciaal voor de jeugd van Hockey Geldrop hebben wij een schaatsfeest georganiseerd. Op kosten van de Business Club Hockey Geldrop kun je op zondag 13 december tussen 12.30 en 16.00 uur gratis schaatsen. Ook zorgen wij voor een heerlijke kop warme chocolademelk en iets lekkers.

Voor ouders: Glühwein en snert

Ook je ouders zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Speciaal voor deze trouwe supporters serveren wij een heerlijk glaasje Glühwein en een kop snert (zolang de voorraad strekt). Dit gebeurt bij het chalet van Business Club Hockey Geldrop. Je herkent het chalet aan onze clubvlag.

Laat even weten of je komt!

Om het feest in goede banen te leiden, willen we graag weten of je komt. Geef jouw naam en team vóór 6 december aan ons door. Gebruik hiervoor dit emailadres: [email protected].

Jouw gratis kaartje en consumptiebon liggen dan op zondag 13 december tussen 12.30 en 13.30 uur klaar bij het chalet van de Business Club Hockey Geldrop.

We zouden het leuk vinden als je komt. Tot dan!

PS. Neem alvast een voorproefje op ruim 3 weken schaatsplezier en ga naar: www.wintersfeergeldrop.nl

Rabo

Bijlage