Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Feb
24

Mededelingen rondom de lentecompetitie

Nieuws afbeelding

Inmiddels loopt de zaalhockeycompetitie op zijn einde en nadert de start van de tweede seizoenshelft veldhockey. Zaterdag 5 maart as. begint de competitie weer. Hieronder een tweetal aandachtspunten die helpen om alles soepel te laten verlopen.

Zaterdag 23 april 2016
Er zit 1 lastige speeldatum voor de junioren rondom de meivakantie en dat is zaterdag 23 april. Het verzoek is om zo snel mogelijk te inventariseren of je genoeg spelers hebt. Zo niet dan graag een mailtje sturen naar [email protected] zodat we in overleg met de tegenstander een nieuwe datum kunnen plannen. Normaal gesproken moeten wedstrijden vóór de geplande datum worden ingehaald. In dit geval maakt het district een uitzondering en mogen deze wedstrijden uiterlijk 22 mei as. worden ingehaald. Een latere datum zal niet worden geaccepteerd. Als er geen overeenstemming met de tegenstander wordt bereikt blijft de wedstrijd op 23 april staan en moet dan worden gespeeld. Het verzoek is dus om tijdig te informeren of je team voldoende spelers heeft en zo nodig actie te ondernemen.

Kampioenentoernooi en jongste jeugddag
De kampioenentoernooien voor alle C en D kampioenen en de slotdagen Jongste Jeugd staan dit jaar gepland op  zaterdag 11 juni 2016. Deelname aan deze dagen is verplicht, reserveer ze dus in je agenda!

Allemaal veel succes en plezier gewenst!