Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Maa
2

HELP ONS: Dringend barouders gezocht !!

Hebben jullie als ouders ook zo kunnen genieten van een lekkere kop koffie, een biertje of een lekkere snack tijdens de Hockey Clinic of de Uitstuif/huldiging van de Zaalkampioenen en zouden jullie dit graag tijdens een oefenwedstrijd en op de competitiedagen blijven doen?

We hebben dringend nieuwe barouderleden nodig. Met de huidige bezetting kunnen we niet alle zaterdagen zorgen voor het nodige aantal mensen achter de bar. Als de huidige bezetting zo blijft, kunnen we niet garanderen dat er altijd iemand achter de bar staat en dat moeten we voorkomen!
 
Op zaterdag gonst de club van de gezellige, sportieve bedrijvigheid. Om al die hockeyers, coaches, supporters, familieleden en clubleden te voorzien van een drankje en een hapje heeft de barploeg nieuwe leden nodig. Je bent, zeker voor de bezoekende spelers en begeleiders, het visitekaartje van Hockey Geldrop.
 
Slechts 3,5 uur per 4 weken is nodig van je tijd om de barploeg op zaterdag te versterken. Dat kan een ochtend-, een middag- of een late middagdienst zijn. Je werkt in groepjes van 3 personen dus … je staat er NIET alleen voor! Het is leuk werk in een gezellige, drukke omgeving!
 
Dus …
 
Geef je op door een mail te sturen naar [email protected]
Of bel naar 040-2869310 of 06-36486233.

TOT SNEL!
Bijlage