Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Apr
30

"All in Wand" een nieuw lid van de Business Club.

Nieuws afbeelding
All in Wand behangers en schilders

Drossaardstraat 24

5663 ER Geldrop

06-10288738

[email protected]

www.allinwand.nl

ALL IN WAND

Behangers

Behang, behang en nog eens behang! Sinds 2006 is behangwerk de belangrijkste tak van All in Wand. Behangen kunnen we allemaal maar voor snelheid en kwaliteit zijn er de professionele behangers van All in Wand.

Meters

De meeste meters worden gemaakt in de grotere projecten in zorgcentra, onderwijsinstellingen en hotels, vooral het zogenaamde glasweefsel en diverse vinyl behangsoorten, Het gaat dan meestal om hoeveelheden van +1000 m2.

Hipper

Steeds vaker komen we bij de mensen thuis om een patroonbehang of fotobehang aan te brengen. Behang wordt gelukkig weer steeds hipper. Meestal betreft het een accentwand of een deel van een ruimte. Tegenwoordig is de keuze ongelooflijk groot en de kwaliteit sterk verbeterd. De vele soorten en maten behang zorgen ervoor dat het werk afwisselend en uitdagend blijft.

Schilderen

Ook schilderwerk maakt deel uit van de werkzaamheden. Zowel aan de binnen- als buitenkant maken we ieder jaar diverse woningen mooi dankzij onze vakmensen op dit gebied.

Naadlozefotoprintsxl.nl

Omdat fotobehang zonder naden mooier is en nog niet makkelijk te vinden is, hebben we binnenkort de lancering van naadlozefotoprintsxl.nl, een website waarop we fotobehang uit één stuk, kamerhoog en -breed en dus naadloos op vinyl aanbieden.