Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Jun
1

De Grabbelton sponsort vanaf 1 januari 2016 Hockey Geldrop

Nieuws afbeelding

De Grabbelton sponsort vanaf 1 januari 2016 Hockey Geldrop

Vanaf 1 januari 2016 is kinderopvang de Grabbelton (de nieuwe) sponsor van hockey Geldrop. En daar zijn we heel blij mee! Want sport vormt een belangrijk onderdeel bij het aanbod van onze workshops en activiteiten. Door het sponsoren van Hockey Geldrop kunnen we het gezamenlijk belang van sporten zichtbaar ondersteunen.
Sport en kinderopvang horen bij elkaar en versterken elkaar. Sport is niet alleen leuk om te doen, maar levert net als onze kinderopvang ook een belangrijke bijdrage aan de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling. Door voldoende sport en beweging groeien kinderen gezonder op.
De Grabbelton wil daarom dat bewegen wordt gestimuleerd. Alle kinderen binnen de BSO bieden we de ruimte en mogelijkheid om na schooltijd te spelen, sporten en deel te nemen aan uiteenlopende workshops. De Grabbelton werkt ook nauw samen met LEV groep voor een gevarieerd aanbod aan sportactiviteiten. Als extra service brengen wij de kinderen, die op deze dag opvang bij ons hebben, naar de hockey of de zwemles.
Natuurlijk doen we naast sport nog veel meer! Wilt u meer weten over ons aanbod voor de dagopvang, buitenschoolse opvang, gastouderopvang of verpleegkundige opvang? Bezoek dan onze website www.degrabbelton.nl of bel voor een vrijblijvende kennismaking: 040-2862608.