Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Okt
31

Sportiviteit wint altijd!

Voor de herfstvakantie in het weekend van 15 oktober zijn we als club bij verschillende teams helaas wederom geconfronteerd met onsportief (en emotioneel) gedrag van spelers en coaches. Zowel door spelers, coaches en ouders van zowel uitspelende teams als van Hockey Geldrop. 

 

Dit is een gedrag wat we als bestuur van Hockey Geldrop ten zeerste afkeuren en ook niet accepteren.  

 

Voor de spelers is het altijd erg leuk als er veel publiek is. Enthousiaste ouders/supporters die het team aanmoedigen kunnen daar natuurlijk niet bij ontbreken. Maar het is wel belangrijk om het bij aanmoedigen te houden en alle vormen van aanwijzingen aan de coaches over te laten. 

 

En daarbij hoort niet onsportief gedrag en respectloos reageren naar scheidsrechters (of wie dan ook) die soms in een ‘split second’ hun beslissing nemen. En ja, er zal soms een overtreding over het hoofd gezien zijn maar dat is dan een punt van discussie voor na de wedstrijd.  

Sportiviteit & Respect hebben wij als Hockey Geldrop hoog in het vaandel staan.
Als bestuur denken wij daarbij niet alleen aan de spelers/speelsters, begeleiding en scheidsrechters. Ook ouders / supporters spelen hier een hele belangrijke rol in! 
 

 

Blijf rustig met elkaar in gesprek en voorkom zeker dat men elkaar aanraakt of wegduwt. Dit kan en mag niet de bedoeling zijn van volwassen die een voorbeeldrol hebben richting onze kinderen. 

 

Wij wensen iedereen een plezierig en sportief hockey seizoen toe en vertrouwen er op dat 15 oktober een incident blijft.

 

Het Bestuur Hockey Geldrop

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app