Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Nov
12

De Sint komt naar de Hockeyschool, haal je knutselplaat op voor het schoentje!

Nieuws afbeelding


JA, Sinterklaas komt op zaterdag 26 november weer naar de Hockeyschool!!

Klik op de foto voor meer informatie.
De Sint heeft het vorig jaar ontzettend leuk en gezellig gehad bij Hockey Geldrop en daarom komt hij ook dit jaar weer. Hij vond het zelfs zo leuk dat hij zijn Pieten in Spanje naar de Hockeyschool heeft gestuurd zodat ze nog even met jullie kunnen hockeyen zonder dat jullie ze uitlachen. Sint is zeer benieuwd of dat zijn Pieten iets hebben bijgeleerd en nu wel kunnen hockeyen.

Dit jaar willen we de Sint weer verrassen met zelf geknutselde en versierde schoentjes. 
In verband met de veranderende weersomstandigheden worden de Bengelbende, Hockeyschool en sommige wedstrijden afgelast en worden de knutselplaten, volgens een eerdere planning, niet uitgedeeld.
De knutselplaten voor het schoentje zullen daarom dit weekend en volgend weekend verkrijgbaar zijn bij de bar. Ze moeten wel uiterlijk zondag 20 november ingeleverd zijn!
Dus bij deze een oproep aan de ouders om de knutselplaat vooral niet te vergeten!

Kleur en versier zo mooi als je kan het schoentje, knip hem uit en knutsel hem in elkaar. Vergeet niet je naam op het schoentje te zetten.

Je kunt je schoentje dus tot en met uiterlijk zondag 20 november inleveren aan de bar van ons clubhuis. Dus een hele week om te knutselen en te kleuren.
Op zaterdag 26 november kun je hem weer ophalen en dan zit er vast wat lekkers in!

Zorg dat je er zaterdag 26 november bij bent!
Want we hebben met de Sint afgesproken dat hij een prijsje uitreikt voor de mooiste schoentjes.