Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
SPONSORAANBIEDINGEN Dec
3

Hockey Kamp

Nieuws afbeelding
De inschrijvingen voor onze Hockeykampen 2017 zijn van start! Afgelopen zomer hebben wij 5 fantastische weken georganiseerd met bijna 400 kinderen en veel kinderen van Hockey Geldrop. Dat willen wij komend jaar nog een keer overdoen! De voorbereidingen zijn al in volle gang om er weer onvergetelijke weken van te maken.

Hockeykampen voor kinderen van 7 tot 17 jaar
Ben jij nog op zoek naar een onvergetelijke invulling van jouw vakantie? Doe jij niets liever dan hockeyen? Kom dan met je teamgenoten naar het hockeykamp van Sportivity Service deze zomer! Sportivity Service organiseert hockeykampen in de zomer voor kinderen van 7 tot 17 jaar. Een week lang krijg je iedere dag minimaal 2,5 uur hockeytraining en speel je in de middag wedstrijdjes. Naast hockey is er nog genoeg tijd voor andere activiteiten; een zeskamp, voetballen, zwemmen, rustig een filmpje kijken, dansen op de disco avond en een avontuurlijk spel in het bos. En wat dacht je van een dag naar een pretpark?

Data hockeykampen 2017:
Wij organiseren in de zomervakantie in juli & augustus maar liefst 8 super vette kampweken waar voor jou hele mooie herinneringen voor het leven uit voortkomen! Welke week zou jij het liefste meegaan?
9 juli t/m 14 juli 2017
16 juli t/m 21 juli 2017
23 juli t/m 28 juli 2017
30 juli t/m 4 augustus 2017
6 augustus t/m 11 augustus 2017
13 augustus t/m 18 augustus 2017
20 augustus t/m 25 augustus 2017
27 augustus t/m 1 september 2017
Opmerking:
Voor sommigen is het maken van zomerplannen in december wel erg vroeg. Weet jij daarom nog niet in welke week jij en jouw vriendjes en vriendinnetjes mee kunnen? Geen probleem! 

Dan kun je toch alvast inschrijven en profiteren van onze unieke Super Early Bird korting. Je kunt namelijk tot 1 april 2017 de definitieve week doorgeven waarin je mee wilt op hockeykamp. Zo loop je de onderstaande korting zeker niet mis!

Meld je aan voor 31 december 2016 en ontvang fikse korting! 
Wil jij dit jaar ook mee en niets missen van het gave programma? Dan hebben wij goed nieuws! Om jou als vroege vogel te belonen krijg jij in de maand december € 80,00 korting op het boeken van een hockeykamp! Mis deze korting niet en boek nu jouw hockeykamp voor komende zomer voor geen € 375,- maar € 295,-!Word ambassadeur en maak jezelf en anderen blij! 
Laat ook jouw vrienden, teamgenoten en familie profiteren van deze unieke korting en krijg er zelf iets voor terug. Jij ontvangt € 100,00 extra korting op jouw hockeykamp voor elke 5 nieuwe inschrijvingen* die jouw naam vermelden! Gooi het daarom snel in de app-groep en vertel het door en verdien zo je hockeykamp terug!
*Nieuwe inschrijvingen zijn deelnemers die nooit eerder mee zijn gegaan op ons hockeykamp.

Het is een prachtige vakantie
Gun je ouders een weekje ‘rust’
Elke dag minimaal 2,5 uur training
Een boordevol en afwisselend dagprogramma
Leuk om te vragen voor Sinterklaas of kerstmis
Nergens anders goedkoper dan bij ons!
Maak gebruik van de Exclusieve korting t/m 31 december 2016!

Ticket en meer informatie op: www.sportivityservice.nl/hockeykamp

Zien we jou en jouw vrienden deze zomer bij ons op hockeykamp?

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app