Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
SPONSORAANBIEDINGEN Dec
19

Schaatsen

Nieuws afbeelding
Kom jij ook gratis schaatsen? 

Op de mooiste schaatsbaan van de regio. 

Van 14 december tot en met 8 januari vindt de 5e editie van Wintersfeer Geldrop plaats. Ruim drie weken heerlijk schaatsen op de mooiste schaatsbaan van de regio, in hartje Geldrop. Speciaal voor de jeugd van Hockey Geldrop hebben wij een schaatsfeest georganiseerd. Op kosten van de Business Club Hockey Geldrop kun je op zaterdag 7 januari tussen 12.00 en 16.00 uur gratis schaatsen. Ook zorgen wij voor een heerlijke kop warme chocolademelk en iets lekkers. 

Voor ouders: Glühwein en snert 

Ook je ouders zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Speciaal voor deze trouwe supporters hebben wij een heerlijk glaasje Glühwein en een kop snert (zolang de voorraad strekt). Dit gebeurt bij het chalet van Business Club Hockey Geldrop. Je herkent het chalet aan onze clubvlag. 

Laat even weten of je komt! 

Om het feest in goede banen te leiden, willen we graag weten of je komt. Geef jouw naam en team vóór 31 december aan ons door. Gebruik hiervoor dit email adres: [email protected]. Jouw gratis kaartje en consumptiebon liggen dan klaar op zaterdag 7 januari vanaf 12.00 uur bij het chalet van de Business Club Hockey Geldrop. 

We zouden het leuk vinden als je komt. Tot dan! 

PS. 
Neem alvast een voorproefje op ruim 3 weken schaatsplezier en ga naar: www.wintersfeergeldrop.nl 

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.