Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Feb
27

TEC TAC trainingen start 13 maart

Er heeft een evaluatie plaatsgevonden over de TEC TAC training. Hierbij enkele opmerkingen vooraf voordat we weer beginnen.

 

De opkomst is het afgelopen half jaar goed geweest. Afmelden voor de resterende trainingen graag via de trainer van het groepje doen. We hebben een aantal gekwalificeerde trainers erbij gekregen die zich hockey inhoudelijk hebben verdiept d.m.v. een KNHB  cursus. De trainers zullen meedraaien of draaien al mee in de carrousel. De trainers gaan experimenteren met oefeningen. Ook krijgen ze de vrijheid om een ander thema te trainen indien de trainer dit nodig vindt.

 

Fysio Harks zal vanaf 13 maart deelnemen aan de TEC TAC. Het doel van fysiotherapie Harks is om spelers vanuit de TEC TAC trainingen te screenen op "slechte” bewegingspatronen. Ook zal fysio Harks tijdens de dinsdagavonden van 17:45 tot 19:30 uur beschikbaar zijn om spelers (dit geldt ook voor niet TEC TAC spelers) te behandelen die met een blessure rondlopen. Ze zullen aanwezig zijn tijdens de data van de TEC TAC.  

 

De velden + tijden blijven hetzelfde. Aan het einde van het seizoen bekijken we of dit veranderd moet worden.

 

Het opnieuw aanmelden hebben we weggelaten omdat we al een indeling hebben gemaakt. Let op er zijn wat wijzigingen aangebracht in de indelingen.

 

Hoe maken we de indelingen?

We kijken eerst naar het team waar de speler zit.

Vervolgens gaan we de speler mengen met andere teams. Dit omdat we de groepen een individueel karakter willen geven i.p.v. een team karakter.

Dan kijken we zoveel mogelijk naar het potentiele niveau van de speler.

We vragen tussentijds feedback aan de trainers of de speler past in de groep qua niveau en inzet.

 

De TEC TAC is bedoeld voor spelers die individueel beter willen worden. Daarbij vinden we het team waarin de speler zit minder belangrijk. We vinden het belangrijk dat de spelers de TEC TAC training zien als een technische training om beter te worden.

 

Indien we vinden dat een speler de training verstoord zijn we genoodzaakt om de ouders hiervan op de hoogte stellen en de speler uit te sluiten van deelname van de training.   

 

We zijn gestart met enkele trainingsthema’s die we mogelijk gaan wijzigen. De data blijven wel gewoon staan volgens de planning.

 

Data (week van)

Periode

Trainingsthema

13 maart 

4

Schuifslag/flats

20 maart 

4

Backhand Schuifslag/flats

 27 maart 

5

Slaan

3 april

5

Open aanname

10 april 

5

Gesloten aanname

8 mei

5

Backhand aanname

 15 mei

6

Partijvormen toernooi

22 mei

6

Partijvormen toernooi

29 mei

6

Partijvormen toernooi

5 juni 

6

Partijvormen toernooi

 

 

We hopen jullie op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Groeten

 

Lorenzo Westreenen

Anke Haerden 

 

 

Bijlage