Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Heren 1 Maa
10

VANAVOND BEKERHOCKEY GELDROP - IJSSELOEVER 20.30 UUR

Nieuws afbeelding VANAVOND BEKERHOCKEY GELDROP - IJSSELOEVER 20.30 UUR

Vanavond spelen wij voor de Silver Cup de wedstrijd van het jaar. Na de vorige keer bij Boxmeer een bloedstollende wedstrijd met shoot-outs te hebben gewonnen mogen we nu aantreden tegen IJseloever, een 1e klasser afkomstig uit de provincie Utrecht.

Aangezien wij bekend staan als echte cupfighters en we IJseloever met uitschakeling in het bekertoernooi naar huis willen sturen hebben wij jullie hard nodig! We hopen met zijn allen een echt bekersfeertje te kunnen creëren!

Dus LIKE, DEEL, PROMOOT, SCHRIJF BRIEVEN en STUUR FAXEN naar al je vrienden en familie zodat ons trouwe publiek massaal aanwezig is bij deze epische wedstrijd! Voor de echte sfeermakers: neem fakkels, sjaaltjes, vlaggen, spandoeken en toeters mee!

Na de wedstrijd zal er onder het genot van een hapje en een drankje en leuke muziek nagepraat worden over deze fantastische wedstrijd, want deze wedstrijd wordt er een voor in de boeken!

BIJ ZIJN IS MEEMAKEN, TOT VRIJDAG 10 MAART 20.30 UUR!

HEREN 1