Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Lustrum Maa
13

Lege flessen actie

Nieuws afbeelding

Yes, we zitten in het Lustrum jaar! Maar wat betekent dat nu eigenlijk?

 

Op 21 mei 2017 is onze geliefde hockeyclub maar liefst 75 lentes jong. Tijd voor een feestje dus! Het komende jaar zullen er allerlei evenementen voor jong en oud georganiseerd worden om onze club in het zonnetje te zetten. 

 

Om deze evenementen te financieren zullen er verschillende acties worden georganiseerd. Maar wat voor toffe actie gaat de 18+ Commissie nu uitvoeren?

 

De 18+ Commissie gaat samen met jou geld inzamelen door middel van het ophalen van lege flessen. Vanaf 11 maart komt er een enorme kar op hockeyclub Geldrop te staan waar lege flessen in gedeponeerd kunnen worden. Eens per week zal deze kar geleegd worden bij de Jumbo en zal het statiegeld gespaard worden. Belangrijk: er kunnen alleen flessen ingeleverd worden, die gekocht zijn bij de Jumbo of de Albert Heijn.

 

Maar vind je het nu helemaal niet handig om met je handen vol richting Hockey Geldrop te fietsen? Daar hebben wij een oplossing voor bedacht. Je kan namelijk je lege flessen ook zelf bij de Jumbo inleveren en je statiegeld bonnetje in de desbetreffende bak gooien. Dus trek aan de bel bij je opa, oma, oom, tante en buren en verzamel zo veel mogelijk lege flessen. Zij kunnen ze natuurlijk ook zelf deponeren! 

Zo draag jij ook je steentje bij en kan hockeyclub Geldrop het komende jaar nog groter uitpakken met haar evenementen.

 

De 18+ Commissie vraagt dus aan jullie het volgende, spaar zoveel mogelijk lege flessen of kratjes en schenk een kleine bijdrage aan dit goede doel. Simpel zat, toch?! 

 

Met sportieve groet,

De leukste 18+ Commissie