Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
SPONSORAANBIEDINGEN Maa
18

Hockeykampen 2017

Nieuws afbeelding

 

Clinic 4 maart onder begeleiding van Joep de Mol

Zaterdag 4 maart heeft Sportivity Service een leuke en succesvolle hockeyclinic georganiseerd bij Hockey Geldrop. In totaal hadden 130 jeugdleden zich opgegeven en een sportieve ochtend beleefd. Joep de Mol, speler van HC Oranje Rood en het Nederlands Elftal, was aanwezig om handtekeningen en tips te geven. Foto’s van deze clinic zijn te vinden op de Facebookpagina van Sportivity Service.

Hockeykampen 2017

Vind je het leuk om ook in de zomervakantie te hockeyen? En ook een dag naar het pretpark te gaan en plezier te beleven met vriendjes? Ga dan naar het hockeykamp van Sportivity Service deze zomer. Wij organiseren hockeykampen in Veldhoven in de maanden juli en augustus voor kinderen van 7 tot 17 jaar. Een week sportief bezig zijn en vooral heel veel plezier maken!

ü Deskundige begeleiding

ü Elke dag minimaal 2,5 uur hockeytraining

ü Gezonde voeding om de hele dag actief bezig te zijn

ü Veel leren tijdens een clinic van een speler van het Nederlands Elftal!


Naast hockey is er ook veel aandacht voor de middag- en avondactiviteiten. Zo hebben we een leuke bonte avond, een dagje naar het zwembad, verschillende waterspelen met luchtkussens, een hele dag naar het pretpark en daarna lekker chillen en een filmpje kijken. Zo beleef je een afwisselende en vooral heel erg gezellige week met jouw hockeyvriendjes!

ü Afwisselend en erg leuk programma

ü Sport & Games in de middag

ü Een gezellige dagtrip naar een pretpark!

 

Korting

Wil jij mee en niets te veel betalen? Schrijf je dan deze maand in! Voor iedereen die zich voor 31 maart 2017 inschrijft, ligt er €50,00 korting klaar. Dat is mooi meegenomen!

Tickets en meer informatie op:
http://www.sportivityservice.nl/hockeykamp


 

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app