Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Lustrum Maa
22

Culinaire Lustrumveiling Hockey Geldrop 75 jaar!

Nieuws afbeelding

Culinaire Lustrumveiling Hockey Geldrop 75 jaar!

Hockey Geldrop viert dit jaar dat zij op 21 mei 75 jaar bestaat. Hiervoor worden allerlei feestelijke lustrumactiviteiten georganiseerd waaronder de Culinaire Lustrumveiling Hockey Geldrop 75 jaar! 

Hiervoor zijn inmiddels een groot aantal tafels verkocht aan vrienden en sponsoren van Hockey Geldrop maar we willen vanzelfsprekend ook alle leden individueel de gelegenheid bieden om deel te nemen aan deze mooie avond. Of je nu alleen wil komen, met je partner of met een hele groep. Wij nodigen je dan ook van harte uit om deel te nemen aan een heerlijk diner en de lustrumveiling.


De Culinaire Lustrumveiling vindt plaats op zaterdag 8 april in restaurant Heerenhuys 23 (Heuvel 23 in Geldrop).


Graag ontvangen we jou vanaf 19.00 uur met een heerlijke prosecco en een amuse, daarna bieden wij je een heerlijk diner aan. De volledig verzorgde avond is inclusief drankjes. Tijdens en na afloop van het diner wordt een aantal fraaie prijzen geveild. Ook is er een speciale lustrumloting waarvoor op de avond zelf loten te koop zijn.

De kosten voor deelname aan deze avond bedragen € 75,00 per persoon en meedoen aan de veiling is uiteraard geheel vrijblijvend. De opbrengst van deze avond wordt onder meer gebruikt voor alle lustrumactiviteiten en de jeugd van Geldrop.

Om deze avond goed te kunnen organiseren vernemen wij graag voor 31 maart 2017 van jou of je hierbij aanwezig wilt zijn. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en deze zullen op volgorde van inschrijving vergeven worden. Hoe eerder je reageert, hoe groter je kans dat je erbij kunt zijn. Geef dit door via:  [email protected].

Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om te komen, draag je de club een warm hart toe en beschik je over één of meerdere leuke veilingstukken. Dan staan we daar vanzelfsprekend graag voor open. Je kan ons hierover ook bereiken op bovenstaand adres en alvast bedankt!

Wij zien je graag tegemoet op 8 april 2017!

Met vriendelijke groet,

De Lustrum Sponsorcommissie – Michael Staudt

in samenwerking met het
Bestuur Stichting Hockeybelangen Geldrop – Bart Meulendijk