Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Lustrum Apr
11

Veilingdiner Hockey Geldrop 75 jaar een groot succes!

Nieuws afbeelding

Veilingdiner Hockey Geldrop 75 jaar een groot succes!

 

Voor het eerst in de geschiedenis van onze club is ter ere van het 75-jarig bestaan een veiling georganiseerd. Een uitdaging waar met spanning naar is uitgekeken. Zou dit bij een hockeyclub ook zo succesvol kunnen zijn als bij bijvoorbeeld de voetbal?

 

Door een juiste combinatie van commerciƫle, initiatiefvolle en kenmerkende mannen in de Sponsor commissie van het Lustrum te vragen, wisten we dat dit niet anders dan een succesvolle formule zou zijn. En dat nog eens in samenspraak met het Bestuur van de Stichting Hockeybelangen en de charmes van de leden van de 18+ Commissie en Madelon van de Ven, de ideale combinatie.

 

Het was even wennen, voetbal en hockey bij elkaar. Maar wat een bijeenkomst, wat een heerlijk eten, mogelijk gemaakt door Richard en zijn team van Heerenhuys23 en een positieve gezellige flow. Het recept voor een onvergetelijke avond. De opkomst was groot, de opbrengst was onverwacht hoog en de avond is afgesloten met een waanzinnig feest tot in de nachtelijke uurtjes. Het was veel te vroeg afgelopen. Een avond waar we nog lang over zullen napraten.

 

Wij willen iedereen bedanken voor hun bijdrage. En zoals tijdens de avond al is aangegeven: een diepe buiging voor de gulle giften van de aanwezigen.

 

De Lustrumcommissie

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

19-5 Pinksteren