Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Mei
11

Nieuwe voorzitter TC

Nieuws afbeelding

Met ingang van de najaarscompetitie 2017 zal Robert Nieuweboer zijn functie als voorzitter Technische Commissie overdragen aan Koen de Jong.

Koen is als hockeyer gestart bij Oranje Zwart en heeft daar in J6E1 tot JA1 gespeeld. Daarna heeft hij een paar jaar bij O/Z Heren 2 in de reserve hoofdklasse gespeeld. Tijdens deze periode is Koen assistent trainer geweest bij JB1, MB1 en MA1 en trainer hockeyschool van O/Z.

Koen is van O/Z H2 naar EMHC Heren 1 gegaan. Daar heeft hij 2 jaar gespeeld in de overgangsklasse en hoofdklasse. Uiteindelijk is Koen met een rugblessure moeten stoppen als hockeyer. Eén jaar later heeft hij het nog één jaar geprobeerd bij Nuenen Heren 1 in de 1e klasse maar dat was met zijn rugklachten geen succes en is hij definitief als hockeyer gestopt.

Na het stoppen met hockeyen heeft Koen de functie gehad van assistent trainer bij EMHC Heren 1 en later bij Nuenen Heren 1 en Dames 1.

In 2010 is Koen gestart als vrijwilliger bij Hockey Geldrop als trainer en coach bij de jongste jeugd. Sinds 2015 is Koen trainer-coach van JD1 en dit voorjaarsseizoen trainer-coach van zowel JD1 als JC1 samen met Filip Beekmeijer.

Koen is getrouwd met Sandra die als vrijwilliger actief is bij de ‘barploeg’. Ze hebben drie kinderen waarvan zoon Wouter in JC1 speelt. Koen zal volgend seizoen nog ondersteund worden door Robert Nieuweboer voor een goede overdracht van deze functie.

We wensen Koen veel succes in zijn functie als voorzitter TC.

Bestuur Hockey Geldrop.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app