Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Mei
15

Mededelingen van het wedstrijdsecretariaat

Ranglijst

Het einde van de competitie nadert. Daarom een toelichting hoe de ranglijst wordt opgebouwd. De rangorde wordt als volgt bepaald:

1.    Aantal wedstrijdpunten
2.    Aantal gewonnen wedstrijden
3.    Doelsaldo (hiermee wordt bedoeld het aantal gemaakte doelpunten ‘vóór’ minus het
       aantal doelpunten ‘tegen’ in één en dezelfde competitie)
4.    Aantal doelpunten ‘vóór’
5.    Onderling resultaat

Beslissingswedstrijden worden NIET aangewezen

Afgelopen jaren heeft de competitieleiding de laatste drie wedstrijden van het seizoen steeds aangewezen als beslissingswedstrijden met daarbij aanvullende regels met betrekking tot speelgerechtigdheid. Omdat men van mening is dat de huidige regels omtrent speelgerechtigdheid (en de invalregels) volstaan, achten men het niet noodzakelijk om daar bovenop nog beslissingswedstrijden aan te wijzen.

 Kampioenentoernooien verplicht

Op zaterdag 17 juni a.s. vinden de kampioenentoernooien plaats voor de C- en D-jeugd. Voor deze toernooien plaatsen alle kampioenen zicht. Let erop dat deelname aan de kampioenentoernooien verplicht is. Daarnaast wordt verwacht dat elk deelnemend team een scheidsrechter meeneemt.

Jongste Jeugd dag

Op zaterdag 17 juni a.s. wordt ook de jongste jeugd dag gehouden. Reserveer deze dag vast in de agenda's. Zodra hier meer over bekend is horen jullie dit.