Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Mei
29

Teamsamenstellingen seizoen 2017-2018

Beste Leden,

De Technische Commissie is bezig met de teamsamenstellingen van volgend seizoen. Mocht het zijn dat je volgend seizoen besluit om te gaan stoppen en dat is wat we als club niet hopen natuurlijk, maar geef dat dan nu al aan en wacht niet tot 1 juli (dit is de uiterste opzeg datum voor volgend seizoen).

In week 24 (week van 12 juni) zal er voor het laatst getraind worden door de jeugdteams. Op 17 juni is nog de JJ dag en de kampioenentoernooien van de D en C categorieĆ«n.   

Er zijn voor MC1, MB1, MA1 - JD1, JC1, JB1 en JA1 in week 25 en 26 nog trainingen (4x), je krijgt als speler/speelster hier via mail een uitnodiging voor met daarin de dag en tijd dat we je verwachten. Deze trainingsgroepen bestaan uit ongeveer 18 spelers/speelster en zal na de twee weken trainen teruggebracht worden tot 14 spelers/speelsters. Op 30 juni zullen de nieuwe teams gepubliceerd worden op de site.

Technische Commissie