Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Lustrum Jun
27

De 24 uur hockey marathon

Nieuws afbeelding

De 24 uur hockey marathon – opnieuw een onvergetelijke Lustrumactiviteit

 

Vijf jaar geleden tijdens het 70-jarig bestaan van onze club werd de 24 uurs hockey marathon voor de eerste keer geïntroduceerd. De bal moest 24 uur rollen. En dat lukte. Het waren toen 24 fantastische uren, dus voor het 75-jarig bestaan stond al meteen vast: Dit gaan we weer doen!

 

Op 24 juni 2017 ging de bal om precies 12.04 uur rollen, nadat de spieren eerste waren opgewarmd onder de bezielende leiding van Linda van Sportcentrum Harks.

 

De bengelbende ging van start en vol verve gaven zij het door aan alle opvolgende teams. In de tussentijd konden de kids van de D en C jeugd hun lol op bij de zeskamp. Een stormbaan, kussengevecht en rokjesvoetbal, niets was te gek. Voor de 18+-ers was er in de middag een bier- en wijnproeverij. Gezellig druk was het tot in de late uurtjes.

 

De nacht was een uitdaging. We hebben het gedaan ook al waren een paar teams er niet bij. En de sfeer was er niet minder om. Sterker nog, de nachtelijke uurtjes zo op de club, waren heel speciaal.

 

Na een heerlijk ontbijt en de bal die nog steeds bleef rollen tot 12.04 op zondag, werden er vele blauwe ballonnen opgelaten en kon de organisatie met een voldaan gevoel het weekend afsluiten.

 

Zelfs Studio040 was aanwezig om een reportage over de marathon te doen. De uitzending was op 26 juni 2017. Wil je terugkijken? Klik dan op deze link: https://www.youtube.com/watch?v=VSWfyNqI7Q0&feature=youtu.be.

 

Een mooi evenement om naar terug te kijken. We willen de activiteitencommissie en alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt ontzettend bedanken voor hun inzet.

 

We gaan nu even de zomer in. Maar het Lustrum en de activiteiten zitten er nog niet op. Na de zomer nog meer activiteiten. Wij hebben er zin in!

 

De Lustrumcommissie