Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Apr
9

Fun on the beach@Geldrop

Nieuws afbeeldingVoor alle D jeugd organiseert Hockeyclub Geldrop op zaterdag 23 juni een mega vet toernooi!

Tijdens het toernooi staat de hele club in het teken van het thema Fun on the Beach, maar uiteraard gaan we ook een lekker potje hockeyen met elkaar. Dus zijn jullie een sportief team wat houdt van een beetje fun en speelt op maximaal 2e klas niveau, meld je dan aan voor dit mega vette toernooi.
De zaterdag begint om 9:30 met een gezellig ontvangst met wat lekkers te eten en een drankje. Om 9:45 openen we in sfeer het toernooi, waarna we om 10 uur starten met de wedstrijden. Je speelt minimaal 4 wedstrijden van 25 minuten en we eindigen met een spannende finale.
Tussen de wedstrijden door kun je je vermaken in de schuimpartytent of met een van de andere gave spellen. Of als je moe bent even bijkomen in onze chillhoek of in onze cocktailbareen lekker drankje halen.
โ€™s Middags staat er een uitgebreid lunchbuffet voor je klaar en we eindigen de dag  met een lekker pannenkoeken feestmaal.
De kosten voor deelname is € 140,- voor 12 kinderen en 2 begeleiders zijn gratis. Wil je met meer spelers of begeleiders komen dan is dit geen probleem en zijn de kosten € 10,- per persoon. Inschrijven kan vanaf nu, maar wees er snel bij, want vol is vol!
Ben je nog niet helemaal overtuigd, of heb je nog vragen, mail die dan gerust naar [email protected]

We zien je graag on the beach@Geldrop!