Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Jun
10

Aanstaande woensdag 13 juni afsluiting keepersschool (voor dit jaar)

Beste keepers en ouders,

 

Omdat keepen bij ons FUN is gaan we aanstaande woensdag geen echte training meer geven maar samen afsluiten met een bijzondere avond. En dat voor alle vaste keepers maar ook voor alle wisselkeepers die 1 of meerdere keren in de goal gestaan hebben dit jaar.

We beginnen allemaal om 18:00 uur met een demonstratie van de keepers van Heren en Dames 1 (Thijn en Willemijn) samen met hun trainer Fred.

Daarna gaan we drie dingen doen;

  • Voor iedereen die normaal niet met het ballenkanon traint maken we daar nu speciaal tijd voor.
  • Milou onze eigen "drill instructor” zet een mini "stormbaan” uit op het veld
  • En we doen een wedstrijdje voetbal waarbij je kunt laten zien dat je beter bent dan je trainer.

Daarna gaan we om 19:30 gezamenlijk aan de BBQ en wat drinken.

Om uit de kosten voor het eten en drinken te komen vragen we van de keepers een bijdrage van 6,- euro en van de ouders een bijdrage van 10,- euro. Voor de jeugd is er dan onbeperkt ranja en voor de ouders ook iets sterkers. Afrekenen doen we gewoon die avond voor het eten. Gepast geld is dan makkelijk.

Zin om te komen: Stuur uiterlijk zondagavond een mailtje naar [email protected] of reageer via onze eigen Facebook groep "Keepersschool Geldrop”

 

Wat willen we vooraf weten: 

  • Blijf je ook eten en zo ja met hoeveel personen. Ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook welkom. 
  • Wil je ook een keer trainen met het ballenkanon? Vanzelfsprekend passen we de snelheid van de ballen aan zodat iedereen veilig in de goal staat. Neem dan ook je keeperstas mee naar het veld. 

Speciaal voor de jongste jeugd: Ouders zijn van harte welkom! En als je wilt keepen met het ballenkanon zorg er dan voor dat jullie keeperstas van het team ook op ons veld is.

 

Namens alle trainers,

 

Raymond Pieterse

M: 0650632951

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app