Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Okt
1

Gestolen hockeyballen

Nieuws afbeelding

Beste leden van Hockey Geldrop,

Wij, Heren 2 en Heren 3, hebben net als alle andere teams bij Verest een ballentas gehaald met daarin hesjes, hoedjes en hockeyballen. Ook wij hebben daarvoor een borg van 100 euro betaald, zodat we deze materialen gedurende het jaar mogen gebruiken.

Wij snappen ook dat 24 ballen voor veel teams niet erg veel is, maar daarvoor heeft de club de mogelijkheid gegeven om tegen een extra borg ook extra ballen te krijgen. 

Deze borg is ook bedoeld om de leden bewust te maken van de kosten die er gemaakt dienen te worden voor de materialen.

Als wij van Heren 2 en Heren 3 dan een weekend later onze ballentassen zomaar ergens zien liggen met nog slechts enkele ballen erin, staan wij natuurlijk voor een raadsel hoe dit kan en waar de ballen zijn gebleven. Zeker gezien het feit dat de ballentassen in een afgesloten locker stonden.

Dus beste leden van Hockey Geldrop, en dan voornamelijk de leden die de ballen gestolen hebben, SUPER BEDANKT VOOR DEZE ACTIE!

Je kunt nu 'ballen' tonen door ze alsnog in te leveren en net als de rest van de teams, tegen een extra borg de ballen bij Verest te halen. 

Met vriendelijke groet,

Heren 2 en Heren 3