Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Okt
29

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Hockey Geldrop

Nieuws afbeelding

Hierbij nodigen wij u uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Hockey Geldrop op 5 november 2018.

 

Aanvangstijd:20:00 uur

Locatie:Paviljoen Hockey Geldrop

 

Er is tot maximaal 3 dagen voor de ALV de mogelijkheid tot het indienen van vragen via [email protected].
 

 

Ontwerp statuten en huishoudelijk reglement

 

Tijdens de Algemene ledenvergadering van 5 november aanstaande wordt voorgesteld in te stemmen met een wijziging van de statuten en het vaststellen van een huishoudelijk reglement.

Na 40 jaar was het nodig om de statuten van de vereniging te updaten. De gewijzigde statuten zijn gebaseerd op een concept van de KNHB. Tevens zijn diverse detailzaken opgenomen in een huishoudelijk reglement. Dit heeft als voordeel dat niet altijd de statuten met tussenkomst van de notaris gewijzigd hoeven te worden bij praktische wijzigingen, maar de vereniging zelf het huishoudelijk reglement kan wijzigingen.

Vanaf maandag 29 oktober liggen de gewijzigde statuten en het huishoudelijk reglement ter inzage in het clubhuis en zijn deze ook te downloaden via de website van Hockey Geldrop. Log daarvoor in via de website van Hockey Geldrop met je lidnummer en wachtwoord, ga dan naar Club/Documenten/Bestuur waar je de documenten kan downloaden.

 

 

Met vriendelijke groet,

Simone van der Heiden

Voorzitter Hockey Geldrop