Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
SPONSORAANBIEDINGEN Apr
9

Uitnodiging Bubbles & Balls 2019

Nieuws afbeelding

Help jij de club een handje?

Koop een tafel & bied mee op fraaie items!

 

Koop voor € 395,- een tafel voor Bubbles & Balls: een uniek Sport Benefiet Event. Je kunt dan zes gasten uitnodigen. Samen een tafel kopen is natuurlijk ook mogelijk!  

 

Exclusieve veiling

Bubbles & Balls wordt georganiseerd door Voetbalvereniging Geldrop en Hockey Geldrop. Het Sport Benefit Event vindt plaats op zaterdag 15 juni in Centrum Hofdael en start om 19.30 uur. We zorgen voor onze gasten voor een heerlijke feestavond met drankjes, exclusieve hapjes en entertainment. Tijdens de avond veilt onze veilingmeester bijzondere en exclusieve items. De avond duurt tot 01.00 uur.

 

Geïnteresseerd?

Meld je aan via: [email protected]

Wacht niet te lang, het aantal beschikbare tafels is beperkt. Na aanmelding ontvang je van ons een uitnodiging die je ook kunt mailen aan jouw gasten.

 

Opbrengst

De opbrengst van Bubbles & Balls gaat naar de jeugdactiviteiten van beide sportverenigingen. Samen met een select gezelschap van sponsoren van beide verenigingen, leden en relaties, belooft het een ontspannen, feestelijke en gezellige avond te worden.

 

Dit Sport Benefiet Event wordt voor het eerste georganiseerd door de twee grootste sportverenigingen van Geldrop: Voetbalvereniging Geldrop en Hockey Geldrop. We zijn er trots op dat we samen optrekken om deze veiling voor elkaar te krijgen.

 

Wie weet, tot ziens op de 15e!

 

Veilingcommissie Hockey Geldrop & Voetbalvereniging Geldrop