Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Activiteiten Commissie Apr
11

Fun on the Beach Toernooi

Nieuws afbeelding

Fun on the beach@Geldrop

Voor alle D-jeugd organiseert Hockeyclub Geldrop op zaterdag 29 juni 2019 een mega vet toernooi!

Na een zeer geslaagde eerste editie in 2018, volgt dit jaar een nog vettere 2e editie.

Tijdens het toernooi staat de hele club in het teken van het thema Fun on the Beach, maar uiteraard gaan we ook een lekker potje hockeyen met elkaar. Dus zijn jullie een sportief team wat houdt van een beetje fun en speelt op maximaal 2e klas niveau, meld je dan aan voor dit mega vette toernooi.

De zaterdag begint om 9:30 met een gezellig ontvangst met wat lekkers te eten en een drankje. Om 9:45 openen we in sfeer het toernooi, waarna we om 10 uur starten met de wedstrijden. Je speelt minimaal 4 wedstrijden van 25 minuten.

Tussen de wedstrijden door kun je je vermaken in de schuimpartytent of als je moe bent kun je even bijkomen in onze chillhoek of in de โ€˜cocktailbarโ€™ een lekker drankje halen.

โ€™s Middags staat er een uitgebreid lunchbuffet voor je klaar en we eindigen de dag met een lekker pannenkoeken feestmaal.

De kosten voor deelname is € 150,- voor 12 kinderen en 2 begeleiders zijn gratis. Wil je met meer spelers of begeleiders komen dan is dit geen probleem en zijn de kosten € 10,- per persoon. Inschrijven kan vanaf nu, maar wees er snel bij, want vol is vol!

Ben je nog niet helemaal overtuigd, of heb je nog vragen, mail die dan gerust naar [email protected]

Of schrijf je direct in via deze link: Ik schrijf ons team in voor Fun on the beach @ hockey Geldrop

We zien je graag on the beach@Geldrop!